Datum vacature: 24 april 2017
Sluitingsdatum: 08 mei 2017
Afdeling: Keuken
Standplaats: Groningen
Dienstverband: Bepaalde tijd
De Martini Hotel Group is een vooruitstrevende onderneming van toonaangevende bedrijven in de gastvrijheidssector, waaronder restaurant WEEVA in Groningen. Voor ons restaurant WEEVA, oftewel: het Woon- En Eethuis Voor Allen zijn wij opzoek naar een gedreven zelfstandig werkend kok. WEEVA is een bedrijf met een rijke historie, opgericht in 1871 en was jarenlang een begrip in Groningen en tot ver daar buiten. Sinds 2011 is restaurant WEEVA terug van weggeweest en laten wij gasten in ons restaurant genieten van het lekkers dat Groningen te bieden heeft. In een nostalgische sfeer proeft men de met streekproducten bereide gerechten, die door ons met veel zorg en liefde vakkundig klaar gemaakt worden.
De baan
In de functie van zelfstandig werkend kok zijn de werkzaamheden divers. Van voorbereidende werkzaamheden tot het bereiden van zowel warme- als koude gerechten. Je bent gezamenlijk met het keukenteam bestaande uit een chef-kok, zelfstandig werkend koks en hulpkoks verantwoordelijk voor de kwaliteit en creativiteit van de gerechten die wij onze gasten serveren. Je geniet ervan dat het onze gasten op culinair gebied aan niets ontbreekt en dat onze gasten een plezierige avond beleven. Ook jouw eigen inbreng voor de ontwikkeling van de menukaart wordt op prijs gesteld. Kortom, je werkt in een omgeving waar professionaliteit en kwaliteit voor op staan en je de ruimte krijgt voor eigen input en creativiteit.
Jouw profiel
- Je bent in bezit van een diploma MBO zelfstandig werkend kok niveau 3
- Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de keuken
- Je bezit over aantoonbare kennis van kooktechnieken
- Je bent kritisch en accuraat en hebt kennis van en ervaring met HACCP
- Je hebt een gemotiveerde en positieve instelling en kunt goed in een team samenwerken
- Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel
- Je bent leergierig
- Competenties: stressbestendig, zelfstandig, oog voor detail, creativiteit, kwaliteitsgericht.
Wat wij jou bieden
- Een keuken waar uitsluitend vers wordt gekookt en werkt met de seizoenen. Ambacht en vakmanschap staat voorop. Het is duidelijk waar de producten vandaan komen en hoe ze worden geproduceerd. Wij werken daarom alleen samen met kwalitatieve leveranciers die met passie aan hun product werken.
- Een bedrijf met doorgroeimogelijkheden binnen de Martini Hotel Group
- Een marktconform salaris (conform KHN en afhankelijk van je achtergrond en ervaring)
- Een bedrijf waar onze directe samenwerking met jou gericht is op een langdurige en plezierige relatie.
Interesse?
Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag je cv (voorzien van foto) en brief waarin je kort je motivatie en beschikbaarheid toelicht.
T.a.v. I. van der Wal, pz@martinihotelgroup.nl
O.v.v. Zelfstandig Werkend Kok – WEEVA
Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mevr. I van der Wal, Personeelsfunctionaris Martini Hotel Group.
Email: pz@martinihotelgroup.nl
Telefoon: 050-5886556
Reageren kan tot uiterlijk 08 mei 2017
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.