Medewerker bediening

Topper voor in de afwas WEEVA

Ben jij een enthousiaste/hardwerkende collega voor in de afwas die energie krijgt van een organisatie die volop in beweging is? Houd je ervan om hard te werken en wil jij onderdeel worden van een leuk, divers team? Dan zoeken wij jou!

Bij de Martini Hotel Group draait het allemaal om lekker eten, gezellig drinken en fijn slapen, oftewel de complete customer experience! Met meer dan 100 medewerkers zijn wij met zijn allen dagelijks bezig om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Dit maken wij mogelijk via ouderwetse gastvrijheid op al onze unieke locaties verspreid over Groningen en Zuidlaren.


WEEVA
WEEVA is al ruim 150 jaar een begrip in stad en ommeland. Dagelijks serveren wij heerlijke gerechten aan onze gasten en willen wij een optimale service/gastbeleving leveren. Het restaurant is 7 dagen in de week vanaf 17:00 uur geopend. Ook verzorgen wij unieke partijen/evenementen voor gasten en groepen die wat te vieren hebben of een bijzondere aangelegenheid hebben. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een bruiloft of jubileum en alles wat de gast verder te wensen heeft. Door dit alles is geen dag hetzelfde bij de WEEVA!

Wat zoeken wij

We zoeken een collega die ons parttime kan helpen in de afwas, zowel doordeweeks als in de weekenden, overdag en in de avonduren. 

De functie

Als medewerker afwas ben jij een onmisbare schakel binnen de WEEVA. Want zonder jou zijn er geen schone glazen voor dat vers getapte biertje en geen schone borden voor die heerlijke steak. Tijdens de dienst ben  je daarom verantwoordelijk voor het vullen van de vaatwasser met zowel servies als keukengerei. Op deze wijze zorg je ervoor dat de bediening te allen tijde voldoende servies heeft en dat de keuken op elk moment beschikt over het benodigde keukengerei. 

Wat verwachten wij van jou?

Bij de WEEVA staat klantbeleving centraal. We vinden het daarom belangrijk dat je van aanpakken houdt en dat je gemaakte afspraken nakomt. verder vinden we het belangrijk dat je voldoet aan de volgende eisen:

  • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar om ook in het weekend en op feestdagen te werken
  • Je werkt graag in teamverband

Wat hebben wij jou te bieden?
Uiteraard mag je ook iets van ons verwachten, want goed werkgeverschap vinden wij belangrijk. Wij bieden jou een leuke en afwisselende baan in een dynamisch- en groeiende organisatie. Hierbij krijg je een salaris conform de Horeca CAO afhankelijk van jouw ervaring en ontvang je 15% personeelskorting in onze restaurants, hotels en hostel. 

Behoefte aan meer informatie? 

Stel je vraag via pz@martinihotelgroup.nl en wij voorzien je graag van een antwoord. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je gelijk solliciteren? Stuur dan jou CV + motivatiebrief op naar pz@martinihotelgroup.nl o.v.v. Medewerker Afwas WEEVA.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren?

Solliciteren?