Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

DE TEAMGEEST VERGROTEN

Samen met collega’s één of meerdere dagen weg in Groningen? In combinatie met een overnachting in het Martini Hotel maken wij hier een gegarandeerd succes van. 

Samen met diverse partners kunnen wij een compleet programma voor u samen stellen. 

Dit kan er als volgt uit zien: 

Wij ontvangen u en uw gasten op de gewenste datum met een gezellige borrel met hapjes in ons Grand Café. Vervolgens trekt iedereen zich terug in zijn/haar kamer. Na een opfrisbeurt is het tijd om gezamenlijk het diner te gebruiken. Hiervoor hebben wij diverse mogelijkheden, welke wij graag met u bespreken. Daarna kunnen uw gasten Groningen ontdekken, om ’s avonds terug te keren in het hotel voor de overnachting. De volgende dag kunt u gezamenlijk gebruik maken van ons uitgebreide ontbijtbuffet met vers afgebakken broodjes, diverse beleg, zoetwaren, yoghurt, ontbijtgranen en diverse koude en warme dranken. Na het ontbijt gaat u samen actief de Martinitoren beklimmen of neem een kijkje bij Hooghoudt, om vervolgens weer terug in het hotel te keren en aansluitend te genieten van een heerlijk diner. Nadien is er uiteraard de mogelijkheid om een borrel te genieten of weer een avond in de stad op bezoek te gaan bij één van de vele bars en kroegen. Na een nacht slapen is er een afsluitend ontbijt waarna iedereen zijn/haar weg gaat. 

Wilt u meer informatie, een persoonlijke afspraak of een passende offerte? U kunt ons bereiken op 050 588 6555 of vul het onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Aanvragen