Verjaardag

Verjaardag

EEN ONVERGETELIJK MOMENT

Wanneer u een bijzondere leeftijd bereikt en dat graag wilt vieren met vrienden en/of familie, dan ontvangen wij u graag bij restaurant WEEVA. Ons Grand Café biedt hiervoor een perfecte gelegenheid. Ingericht in de jaren ’30 stijl biedt de ruimte een gezellige bar en een intieme open haard waardoor u met een groot of klein gezelschap uw verjaardag kunt vieren zoals u dat graag wilt. 

Ons professionele team zorgt voor de juiste sfeer bij uw verjaardag. Wij denken graag met u mee over de complete invulling van uw verjaardagsfeest.

Ontvangst met koffie en een mooie taart, gevolgd door een borrel met een ruime keuze uit warme en koude borrelhapjes en afsluiten met een heerlijk diner met een intiem gezelschap. Het is slechts één van de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Wanneer u uw verjaardag viert in WEEVA voorkomt u dat u de hele dag in de keuken staat en geen tijd heeft met uw gasten. 

Wilt u meer informatie, een persoonlijke afspraak of een passende offerte? U kunt ons bereiken op 050 588 6555 of vul het onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Aanvragen