À la carte

À la carte

Voorgerechten

onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter

  • Rundercarpaccio

    9.75

    dungesneden runderlende met huisgemaakte pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

  • Gepofte bietcarpacciovegetarisch

    7.50

    met geitenkaas, walnoten en balsamicodressing

  • Huisgemarineerde olijvenvegetarisch

    3.75

  • Broodplankjevegetarisch

    5.95

    met huisgemaakte smeersels

  • Garnalencocktail

    12.75

    klassieker van Hollandse garnalen met cocktailsaus

  • Herfstsaladevegetarisch

    10.25

    met Bleu d ‘Auvergne, Parma ham, vijgen, noten, gepocheerde peer en balsamicodressing

  • Gebakken champignonsvegetarisch

    7.50

    champignons en kastanjechampignons met gorgonzola op toast

Soepen uit de terrine

  • Pompoensoepvegetarisch

    5.50

    romige soep met geroosterde pompoenpitten

  • Paddenstoelen bouillonvegetarisch

    5.50

    heldere bouillon met mini soesjes

Hollandse kost

  • Stamppot rauwe andijvie

    13.75

    met walnoten, kaas, spekjes en rookworst

  • Captain's diner

    13.75

    geserveerd met kapucijners spekjes, augurk, zilveruitjes en piccalilly

Hoofdgerechten

onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen of frites, warme groenten en salade, tenzij anders vermeld.

  • Drie sliptongen à la meunière

    26.50

    in roomboter gebakken, zoals het hoort
    meerprijs Picasso – Gebakken fruit en gember 3.75

  • Zalmfilet

    19.50

    op de huid gebakken, geserveerd met een beurre blanc saus

  • Schnitzel

    17.75

    klassieke varkensschnitzel geserveerd met een champignonsaus

  • WEEVA spareribs

    22.50

    huisgemarineerde ribbetjes, geserveerd met sausjes, frites en salade

  • Kalfslever

    18.75

    rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui

  • Saté spies

    17.75

    gegrilde kophaasspies met pindasaus, atjar, kroepoek, gefruite uitjes, frites en salade

  • WEEVA gehaktbal

    15.75

    geserveerd met jus en Groninger mosterd

  • Boeuf bourguignon

    18.50

    runderstoofpotje op klassieke wijze bereid met zilveruitjes, spekjes, champignons en rode wijn,
    geserveerd met aardappelpuree en rode kool

  • Quichevegetarisch

    17.50

    met prei en feta kaas, geserveerd met rucola, gepofte tomaatjes en tomatenolie

  • Lasagnevegetarisch

    17.50

    vegetarisch bereid met diverse groenten, tomatensaus gegratineerd met kaas

Senioren gerechten

  • Twee sliptongen à la meunière

    21.50

    in roomboter gebakken met aardappelpuree en wortelen
    meerprijs Picasso – Gebakken fruit en gember 3.75

  • Boeuf bourguignon

    15.00

    runderstoofpotje op klassieke wijze bereid met zilveruitjes, spekjes, champignons en rode wijn, geserveerd met aardappelpuree en rode kool

Garnituur

Nagerechten

  • Poffert

    6.75

    Groninger warme cake uit de pofferttrommel met vanillesaus, vanille-ijs en slagroom

  • Sorbet WEEVA

    7.50

    de klassieker; met verse vruchten, siroop, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom

  • Dame blanche

    6.75

    vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

  • Tarte tatin

    6.75

    taartje “op z’n kop” van appel en karamel geserveerd met kaneelijs en karamelsaus

  • Kaasplankje

    10.50

    selectie van kazen, geserveerd met toast, vijgenbrood en boter

  • Gepocheerde peer

    6.75

    in witte wijn gepocheerde peer geserveerd met Mascarpone crème met vanille en gesuikerde pecannoten

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?