onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter
Rundercarpaccio
13.75dungesneden rundvlees met huisgemaakte pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Empenada
gevuld met een ragout van paddenstoelen, salade met mosterddressing en champignonsaus
Groninger bloedworst
9.25in de pan gebakken, geserveerd met Granny Smith appel en appelstroop met rozijnen
Huisgemarineerde olijven
Broodplankje
met huisgemaakte smeersels
Garnalencocktail
14.75Hollandse garnalen met klassieke cocktailsaus
Gerookte zalm
11.50gemarineerd in dille en sesam gevuld met kruidenroomkaas geserveerd met zoetzure komkommer
Steak tartaar
11.50fijn gehakt rundvlees met kappertjes, ui, mosterd, eigeel en peterselie
Gerookte rib-eye
12.50dungesneden runderrib-eye op een salade met mosterddressing
Salade geitenkaas
met gepofte biet, cherry tomaat, walnoten en bietendressing
Gebakken champignons
witte champignons en kastanjechampignons gegratineerd met Gorgonzola
Mosterdsoep
met gebakken spekjes en bosui
Tomatensoep
huisgemaakt tomatensoep met vegan crème fraîche
Franse uiensoep
5.75klassieke Franse uiensoep op basis van runderbouillon met een Gruyère crouton
Stamppot andijvie
15.75geserveerd met walnoten, kaas, spekjes en rookworst
Wisselende stamppot
15.75regelmatig wisselende stamppot met passende garnituren
Captain's Dinner
14.75kapucijners geserveerd met spekjes, augurk, zilveruitjes en piccalilly
onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen of frites, warme groenten en salade, tenzij anders vermeld.
Sliptongen à la meunière
31.50in roomboter gebakken, zoals het hoort
meerprijs Picasso – gebakken fruit en gember 4.00
Stoofpot van diverse vissoorten
22.50met diverse groenten in een blanke vissaus, geserveerd met puree
Zalmfilet
25.00op de huid gebakken, geserveerd met citroen botersaus
Vers van de markt
22.50wisselend visgerecht met bijpassende garnituren en saus, toegelicht door de bediening
Steak tartaar
24.50fijn gehakt rundvlees met kappertjes, ui, mosterd, eigeel en peterselie, met frites en salade
Holsteiner schnitzel
19.75klassieke varkensschnitzel geserveerd met een spiegelei en kappertjes omwikkeld met ansjovis
Kalfssukade
21.00langzaam gegaard, geserveerd met jus, puree en rode kool
WEEVA spareribs
24.75huisgemarineerde ribbetjes geserveerd met sausjes, frites en salade
Kalfslever
20.25rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui
Saté spies
19.75gegrilde kophaasspies met pindasaus, atjar, kroepoek, gefruite uitjes, frites en salade
WEEVA gehaktbal
16.25geserveerd met jus en Groninger mosterd
Gekonfijte eendenbout
22.50op lage temperatuur gegaarde eendenbout, geserveerd met stoofpeer, puree en gevogelte jus
Hachee
19.75runderstoofpotje op klassieke wijze bereid met ui, geserveerd met aardappelpuree en rode kool
WEEVA Tournedos (ca. 200 gr)
34.50biefstuk van de haas met huisgemaakte jus de veau
Meerprijs Rossini – gebakken ganzenlever, rode wijnjus met toast en truffel 10.50
Gnocchi
met spinazie, oesterzwammen en soja-bospaddenstoelensaus geserveerd met salade
Linzencurry
licht pikante linzencurry geserveerd met rijst en salade
Spies van knolselderij
gegrild en geserveerd met gerookte paddenstoelensaus, atjar, frites en salade
Hachee
17.50runderstoofpotje op klassieke wijze bereid met ui, geserveerd met aardappelpuree en rode kool
Sliptongen à la meunière
26.50sliptong in roomboter gebakken met puree en wortelen
meerprijs Picasso – gebakken fruit in gember 3.75
Kalfslever
17.75rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui, geserveerd met puree en groente
Garnituur
4.25kies uw saus of garnituur voor bij uw hoofdgerecht: champignonroomsaus, groene pepersaus of gebakken ui, spek en champignons
Poffert
7.50Groninger warme cake uit de pofferttrommel met vanillesaus, vanille-ijs en slagroom
Sorbet WEEVA
8.50de klassieker; met verse vruchten, siroop, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom
Dame blanche
7.50vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
Crème brûlée
7.50bereid met vanille
Kaasplankje
13.50selectie van kazen, geserveerd met toast, vijgenbrood en boter
Gebakken tiramisu cheesecake
7.75met lange vingers, koffie, Amaretto en mascarpone, geserveerd met slagroom
Clafoutis
7.75taartje met Amarene kersen, kersensiroop en crème fraîche
Koffie compleet
8.75koffie of thee naar keuze met diverse zoete lekkernijen
Crumble
van peer, suiker en kaneel geserveerd met mangosorbetijs