onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter
Rundercarpaccio
13.75dungesneden rundvlees met huisgemaakte pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Groninger bloedworst
9.25in de pan gebakken, geserveerd met Granny Smith appel en stroop met rozijnen
Huisgemarineerde olijven
Broodplankje
met huisgemaakte smeersels
Garnalencocktail
14.75Hollandse garnalen met klassieke cocktailsaus
Duo van eend
11.50gerookte eendenborst en rillette van eend, geserveerd met rode uiencompote en hazelnoot
Gebakken champignons
9.50gegratineerd met blauwe kaas
Couscous en falafel salade
met verse groenten en crème van aubergine
Herfstsalade
met walnoten, blauwe kaas en gepocheerde appel
Mosterdsoep
5.75romige soep van Groninger Marne mosterd en droge worst
Franse uiensoep
5.75krachtige soep geserveerd met kaascrouton
Geroosterde pompoensoep
met appel, ui, chili en rozemarijn
Stamppot andijvie
15.75geserveerd met walnoten, kaas, spekjes en rookworst
Captain's Dinner
14.75kapucijners geserveerd met spekjes, augurk, zilveruitjes en piccalilly
onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen of frites, warme groenten en salade, tenzij anders vermeld.
Sliptongen à la meunière
32.50in roomboter gebakken, zoals het hoort
meerprijs Picasso – gebakken fruit en gember 4.00
Vers van de markt
22.50wisselend visgerecht met bijpassende garnituren en saus, toegelicht door de bediening
Zalmfilet
25.00op de huid gebakken, met Hollandaisesaus
WEEVA tournedos (ca. 200 gr)
34.50biefstuk van de haas met huisgemaakte jus de veau
Schnitzel
19.75klassieke varkensschnitzel, keuze uit peperroomsaus of champignonroomsaus
WEEVA spareribs
24.75huisgemarineerde ribbetjes geserveerd met sausjes, frites en salade
Duitse Biefstuk
18.00met glazig gebakken uienringen en jus
Kalfslever
21.00rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui
Saté spies
19.75gegrilde kophaasspies met pindasaus, atjar, kroepoek, gefruite uitjes, frites en salade
WEEVA gehaktbal
16.75geserveerd met jus en Groninger mosterd
Kalfs rib-eye
28.50gegrilde kalfs rib-eye met kruidenboter, frites en salade
Boeuf bourguignon
21.50runderstoofpotje op klassieke wijze bereid met zilveruitjes, spekjes, champignons en rode wijn,
geserveerd met aardappelpuree en rode kool
Gekonfijte eendenbout
23.50langzaam gegaarde eendenbout met sinaasappel jus
Linguine pasta
met gegrilde knolselderij en een romige saus van paddenstoelen
Vega mais ribbetjes
met pittige kruidenmayonaise
Papadum
gevuld met zwarte bonen, kikkererwten en aubergine
Sliptongen à la meunière
27.00sliptong in roomboter gebakken met puree en wortelen
meerprijs Picasso – gebakken fruit in gember 4.00
Kalfslever
17.75rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui, geserveerd met puree en groente
Boeuf bourguignon
17.50runderstoofpotje op klassieke wijze bereid met zilveruitjes, spekjes, champignons en rode wijn,
geserveerd met aardappelpuree en rode kool
Garnituur
4.25kies uw saus of garnituur voor bij uw hoofdgerecht: champignonroomsaus, groene pepersaus of gebakken ui, spek en champignons
Poffert
7.50Groninger warme cake uit de pofferttrommel met vanillesaus, vanille-ijs en slagroom
Sorbet WEEVA
8.50de klassieker; met verse vruchten, siroop, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom
Dame blanche
7.50vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
Kaasplankje
13.50selectie van kazen, geserveerd met toast, vijgenbrood en boter
Crème brûlée
7.50bereid met vanille
Vegan Pumpkin pie
met vegan slagroom
Appel Crumble
7.50met kaneel roomijs
Tiramisu
7.75Italiaanse klassieker van mascarpone, lange vingers en amandellikeur
Koffie compleet
koffie of thee naar keuze met diverse zoete lekkernijen