À la carte

À la carte

Voorgerechten

onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter

  • Rundercarpaccio

    13.75

    dungesneden rundvlees met huisgemaakte pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

  • Lamshamvegetarisch

    11.50

    gerookte lamsham met groene asperges, ei, honing-mosterdmayonaise en kropsla

  • Huisgemarineerde olijven vegetarisch

    4.75

  • Broodplankjevegetarisch

    6.75

    met huisgemaakte smeersels

  • Garnalencocktail

    14.75

    Hollandse garnalen met klassieke cocktailsaus

  • Hors d'oeuvre

    14.50

    variatie van verschillende vissoorten

  • Gebakken camembertvegetarisch

    9.50

    camembert in een krokant jasje, op een salade, geserveerd met een chutney van mango

  • Carpaccio van bietvegetarisch

    8.00

    dungesneden rode biet, zoetzure gele biet, chioggia biet, feta en kerrie mayonaise

Soepen uit de terrine

  • Zoete aardappel en courgette soepvegetarisch

    5.75

    bereid met kokosmelk

  • Kippensoep

    5.75

    kippenbouillon met geplukte kip en vermicelli

Hollandse kost

  • Stamppot andijvie

    15.75

    geserveerd met walnoten, kaas, spekjes en rookworst

  • Captain's Dinner

    14.75

    kapucijners geserveerd met spekjes, augurk, zilveruitjes en piccalilly

Hoofdgerechten

onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen of frites, warme groenten en salade, tenzij anders vermeld.

  • Roodbaarsfilet

    24.50

    op de huid gebakken, met Antiboise

  • Vers van de markt

    22.50

    wisselend visgerecht met bijpassende garnituren en saus, toegelicht door de bediening

  • Zalmfilet

    25.00

    op de huid gebakken, met Hollandaisesaus

  • Schnitzel

    19.75

    klassieke varkensschnitzel, geserveerd met een Zigeunersaus

  • WEEVA spareribs

    24.75

    huisgemarineerde ribbetjes geserveerd met sausjes, frites en salade

  • Kalfslever

    20.25

    rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui

  • Saté spies

    19.75

    gegrilde kophaasspies met pindasaus, atjar, kroepoek, gefruite uitjes, frites en salade

  • WEEVA gehaktbal

    16.25

    geserveerd met jus en Groninger mosterd

  • Kalfs rib-eye

    26.50

    gegrilde kalfs rib-eye met kruidenboter, frites en salade

  • Gekonfijte eendenbout

    22.50

    op lage temperatuur gegaarde eendenbout, geserveerd met stoofpeer, puree en gevogelte jus

  • Linzencurryvegetarisch

    18.50

    licht pikante linzencurry geserveerd met rijst en salade

  • Vegan á la Bonnr Femmevegetarisch

    18.50

    roerbakschotel van plantaardige proteïne, aardappel, champignons, peen en doperwten

Senioren gerechten

  • Lamscurry

    18.00

    licht pikante lamscurry met diverse groenten, koriander en cashewnoten, geserveerd met rijst

  • Sliptongen à la meunière

    26.50

    sliptong in roomboter gebakken met puree en wortelen
    meerprijs Picasso – gebakken fruit in gember 3.75

  • Kalfslever

    17.75

    rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui, geserveerd met puree en groente

Garnituur

Nagerechten

  • Poffert

    7.50

    Groninger warme cake uit de pofferttrommel met vanillesaus, vanille-ijs en slagroom

  • Sorbet WEEVA

    8.50

    de klassieker; met verse vruchten, siroop, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom

  • Dame blanche

    7.50

    vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

  • Kaasplankje

    13.50

    selectie van kazen, geserveerd met toast, vijgenbrood en boter

  • Crème brûlée

    7.50

    bereid met vanille

  • Koffie compleet

    8.75

    koffie of thee naar keuze met diverse zoete lekkernijen

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?