Dinerkaart

Dinerkaart

Voorgerechten

onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter

  • Rundercarpaccio

    9.75

    dungesneden runderlende met huisgemaakte pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

  • Huisgemarineerde olijvenvegetarisch

    3.75

  • Broodplankjevegetarisch

    4.95

    met huisgemaakte smeersels

  • Salade Capresevegetarisch

    8.25

    verse mozzarella met tomaat, basilicum en pesto

  • Russisch Ei

    6.50

    salade van aardappel, doperwten en wortelen geserveerd met een gekookt ei en diverse vissoorten

  • Garnalen cocktail

    12.25

    klassieker van Hollandse garnalen met cocktailsaus

  • Gebakken Geitenkaasvegetarisch

    9.75

    krokant gebakken geitenkaas op een mesclun salade met walnoot en een chutney van perzik

Soep uit de terrine

  • Uiensoep

    5.50

    klassieke Franse uiensoep met een Gruyère crouton

  • Groninger mosterdsoepvegetarisch

    5.50

    Groninger mosterdsoep geserveerd met spekjes 
en bosui

Hoofdgerechten

onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen of frites, warme groenten en salade, tenzij anders vermeld.

  • Drie sliptongen à la meunière

    23.50

    in roomboter gebakken, zoals het hoort
    meerprijs Picasso – Gebakken fruit en gember 3.75

  • Zalmfilet

    19.50

    op de huid gebakken, geserveerd met een beurre blanc saus

  • Schelvisfilet

    19.50

    op de huid gebakken met een saus van Groninger mosterd

  • Schnitzel

    17.75

    klassieke varkensschnitzel geserveerd met zigeunersaus

  • WEEVA spareribs

    22.50

    huisgemarineerde ribbetjes, geserveerd met sausjes, frites en salade

  • Kalfslever

    18.75

    rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui

  • Saté spies

    17.75

    gegrilde kophaasspies met pindasaus, atjar, kroepoek, gefruite uitjes, frites en salade

  • WEEVA gehaktbal

    15.75

    geserveerd met jus en Groninger mosterd

  • WEEVA tournedos

    22.50

    biefstuk van de haas met huisgemaakte jus de veau
    meerprijs 50 gram extra: 5.00
    meerprijs Rossini - gebakken ganzenlever, rode wijn jus met toast en truffel: 9.50

  • Tamme eendenborstfilet

    21.50

    op de huid gebakken eendenborst met sinaasappelsaus

  • Lasagnevegetarisch

    14.50

    vegetarisch bereid met diverse groenten, gegratineerd met kaas, geserveerd met tomatensaus

  • Quiche van aspergesvegetarisch

    14.50

    bereid met groene asperges en brie, geserveerd met rucola, gepofte tomaatjes en tomatenolie

  • Tarte Tatin van rode uivegetarisch

    16.50

    met Hüttenkäse, oregano en tomatensalsa

Senioren gerechten

  • Twee sliptongen à la meunière

    19.50

    in roomboter gebakken met aardappelpuree en wortelen
    meerprijs Picasso – Gebakken fruit en gember 4.00

  • Kalfslever

    15.00

    rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui, geserveerd met aardappelpuree en groente

Garnituur

Nagerechten

  • Poffert

    6.75

    Groninger warme cake uit de pofferttrommel met vanillesaus, vanille-ijs en slagroom

  • Sorbet WEEVA

    7.50

    de klassieker; met verse vruchten, siroop, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom

  • Dame blanche

    6.75

    vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

  • Cheesecake

    6.75

    met witte chocolade, frambozencompote en slagroom

  • Kaasplankje

    10.50

    selectie van kazen, geserveerd met toast, vijgenbrood en boter

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?