À la carte

À la carte

Daghap

  • wisselend per dag

    16.50

    vraag ernaar bij de bediening

Voorgerechten

onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter

  • Rundercarpaccio

    13.75

    dungesneden rund met huisgemaakte pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

  • Groninger bloedworst

    9.50

    in de pan gebakken, geserveerd met Granny Smith appel, rozijnen en stroop

  • Huisgemarineerde olijven vegetarisch

    4.75

  • Broodplankjevegetarisch

    7.25

    met huisgemaakte smeersels

  • Garnalencocktail

    17.50

    Hollandse garnalen met klassieke cocktailsaus

  • Pasteitje vegetarisch

    9.25

    met knolselderij ragout, op smaak gemaakt met truffel

  • Terrine van gevogelte

    12.50

    op klassieke wijze bereid, geserveerd met Brioche en balsamico

  • Wintersalade vegetarisch

    9.75

    gemengde salade met geroosterde pompoen, geitenkaas, yoghurt dressing, rode ui en pompoenpitten

  • Escargots vegetarisch

    12.50

    6 stuks gebandeerde wijngaard slakken met kruidenboter gegratineerd in de oven

  • Steak tartare

    12.75

    rundertartaar met kappertjes, ansjovis, rode ui, mosterd en eigeel

Soepen uit de terrine

  • Mosterdsoepvegetarisch

    6.50

    romige soep van Groninger Marne mosterd en droge worst

  • Bisque van langoustine

    8.50

    geserveerd met fijne kruiden, rivierkreeft en crème fraiche

  • Franse uiensoep vegetarisch

    6.50

    krachtige bouillon met uien en cognac, geserveerd met gruyère crouton

Hollandse kost

  • Stamppot andijvie

    16.75

    geserveerd met walnoten, kaas, spekjes en rookworst

  • Stamppot van de week

    16.75

    vraag ernaar bij de bediening

Hoofdgerechten

onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen met spekjes en ui of frites, warme groenten en salade, tenzij anders vermeld.

  • Vers van de markt

    24.50

    wisselend visgerecht met bijpassende garnituren en saus, toegelicht door de bediening

  • Zalmfilet

    27.50

    op de huid gebakken, met saus choron

  • Schnitzel

    21.75

    klassieke varkensschnitzel, keuze uit pepersaus of champignonroomsaus

  • WEEVA spareribs

    26.25

    huisgemarineerde ribbetjes geserveerd met sausjes, frites en salade

  • Kalfslever

    23.50

    rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui

  • Saté spies

    21.75

    gegrilde kophaasspies met pindasaus, atjar, kroepoek, gefruite uitjes, frites en salade

  • WEEVA gehaktbal

    16.75

    geserveerd met jus en Groninger mosterd

  • Runder rib-eye

    29.5

    met kruidenboter, frites en salade

  • Hachee

    23.50

    runderstoofpotje op klassieke wijze bereid met ui, geserveerd met aardappelpuree en rode kool

  • Steak tartare

    23.50

    rundertartaar met kappertjes, ansjovis, rode ui, mosterd en eigeel, frites en salade

  • Knol-au-vin vegetarisch

    19.75

    stoofpot van knolselderij, rode wijn en diverse groenten, geserveerd met puree

Senioren gerechten

  • Twee sliptongen à la meunière

    27.75

    sliptong in boter gebakken met aardappelpuree en wortelen
    Meerprijs Picasso – gebakken fruit in gember 5.00

  • Kalfslever

    19.25

    rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui, geserveerd met aardappelpuree en groente

  • Hachee

    19.25

    runderstoofpotje op klassieke wijze bereid met ui, geserveerd met aardappelpuree en rode kool

Garnituur

Nagerechten

  • Sorbet WEEVAvegetarisch

    8.50

    de klassieker; verse vruchten, siroop, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom

  • Dame blanchevegetarisch

    7.50

    vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

  • Coupe Mont Blancvegetarisch

    7.50

    vanille-ijs met slagroom en advocaat

  • Crème brûléevegetarisch

    7.50

    bereid met vanille

  • Apfelstrudel vegetarisch

    7.75

    lauwwarm geserveerd met kaneelijs, vanillesaus en slagroom

  • Bitterkoekjespudding vegetarisch

    7.50

    geserveerd met hazelnootijs

  • Cheesecake

    7.50

    waarop Granny Smith panna cotta geserveerd met pistache ijs en slagroom

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?