wisselend per dag
16.50Kijk op onze homepage of vraag ernaar bij de bediening
onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter
Rundercarpaccio
13.75dungesneden rund met huisgemaakte pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Groninger bloedworst
9.50in de pan gebakken, geserveerd met Granny Smith appel, rozijnen en stroop
Huisgemarineerde olijven
in heerlijke olie met rode peper, basilicum en knoflook
Broodplankje
met huisgemaakte smeersels
Garnalencocktail
17.50Hollandse garnalen met klassieke cocktailsaus
Haringtartaar
9.75tartaar van Hollandse nieuwe met rode ui, crumble van roggebrood en mierikswortelcrème
Vitello tonato
11.50dungesneden kalfsvlees met tonijnsaus, kappertjes, rode ui en bieslook
Empanada
met een vulling van diverse paddenstoelen, geserveerd met een vegan citroen-aïoli
Salade Niçoise
9.25salade met tonijn, sperziebonen, ei, cherrytomaten en rode ui
Zalmduo
14.50tartaar en mousse van gerookte zalm met radijs, doperwtcrème, tuinkers en een krokantje
Ceviche van venkel
bereid met limoen, mosterd, geroosterde ananas, portsiroop en paddenstoelen
Escargots
12.506 stuks gebandeerde wijngaard slakken met kruidenboter gegratineerd in de oven
Mosterdsoep
romige soep van Groninger Marne mosterd en droge worst
Tomatensoep
bereid met basilicum en geserveerd met vegan basilicumcrème
Agnes Sorelsoep
7.50heldere bouillon van rund en kalf met prei, aardappel, wortel en bleekselderij
Carpacciosalade
16.50gemengde salade met dungesneden rund, huisgemaakte pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Salade met gerookte kip
16.00met Little gem, rode ui, Parmezaanse kaas, croutons, ei en yoghurtdressing
Salade Niçoise
15.50rijkgevulde gemengde salade met tonijn, sperziebonen, ei, cherrytomaten en rode ui
Stamppot andijvie
16.75geserveerd met walnoten, kaas, spekjes en rookworst
Captain's Dinner
16.75kapucijners geserveerd met spekjes, augurk, zilveruitjes en piccalilly
onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen met spekjes en ui of frites, warme groenten en salade, tenzij anders vermeld.
Drie sliptongen à la meunière
34.00in roomboter gebakken, zoals het hoort
Meerprijs Picasso – gebakken fruit en gember 5.00
Vers van de markt
24.50wisselend visgerecht met bijpassende garnituren en saus, toegelicht door de bediening
Zalmfilet
27.50op de huid gebakken, met een antiboise van tomaat, kappertjes, sjalot, augurk, olijf en dragon
WEEVA tournedos (ca. 200 gr)
35.50biefstuk van de haas met huisgemaakte jus de veau
Schnitzel
22.75klassieke varkensschnitzel, keuze uit pepersaus, Hongaarse paprikasaus of champignonroomsaus
WEEVA spareribs
27.25huisgemarineerde ribbetjes geserveerd met sausjes, frites en salade
Kalfslever
24.25rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui
Saté spies
22.75gegrilde kophaasspies met pindasaus, atjar, kroepoek, gefruite uitjes, frites en salade
WEEVA gehaktbal
16.75geserveerd met huisgemaakte jus en Groninger mosterd
Entrecote
31.50gebakken entrecote met kruidenboter, frites en salade
Kipcurry
22.50licht pittige Noord-Afrikaanse curry, geserveerd met parelcouscous
Gekonfijte eendenbout
27.50langzaam gegaarde eendenbout, geserveerd met Pedro Ximénez-jus
Linguini pasta pesto
geserveerd in een zongedroogde tomatensaus met spinazie en pijnboompitten
Ratatouille
klassieke stoofpot van aubergine, tomaat en courgette met bechamelsaus
Linzencurry
licht pittige curry met linzen, diverse groenten en kokosmelk, geserveerd met parelcouscous
Twee sliptongen à la meunière
28.25sliptong in boter gebakken met aardappelpuree en wortelen
Meerprijs Picasso – gebakken fruit in gember 5.00
Kalfslever
19.75rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui, geserveerd met aardappelpuree en groente
Kipcurry
18.50licht pittige Noord-Afrikaanse curry geserveerd met parelcouscous
Garnituur
4.25kies uw saus of garnituur voor bij uw hoofdgerecht: champignonroomsaus, pepersaus, Hongaarse paprikasaus of gebakken ui, spek en champignons
Poffert
Groninger warme cake uit de pofferttrommel, met vanillesaus, vanille-ijs en slagroom
Sorbet WEEVA
de klassieker; verse vruchten, siroop, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom
Dame blanche
vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
Kaasplankje
13.50selectie van kazen, geserveerd met toast, vijgenbrood en boter
Crème brûlée
7.50bereid met vanille
Cheesecake
7.50waarop een panna cotta van kokos/kardemon met passievruchtsorbetijs en slagroom
Coupe Mont Blanc
7.50vanille-ijs met slagroom en advocaat
Eton mess
7.75aardbeien met mascarponeroom, vanille-ijs, siroop en meringues
Hangop
7.50met watermeloen, pistachenoten en honing
Ananas crumble
koud geserveerde, gepocheerde ananas met kokos crumble en passievruchtsorbetijs
Koffie compleet
koffie of thee naar keuze met diverse zoete lekkernijen