À la carte

À la carte

Voorgerechten

onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter

  • Rundercarpaccio

    13.75

    dungesneden rundvlees met huisgemaakte pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

  • Empenadavegetarisch

    8.50

    gevuld met een ragout van paddenstoelen, salade met mosterddressing en champignonsaus

  • Huisgemarineerde olijven vegetarisch

    4.75

  • Broodplankjevegetarisch

    6.75

    met huisgemaakte smeersels

  • Garnalencocktail

    14.75

    Hollandse garnalen met klassieke cocktailsaus

  • Gerookte zalm

    11.50

    gemarineerd in dille en sesam gevuld met kruidenroomkaas geserveerd met zoetzure komkommer

  • Steak tartaar

    11.50

    fijn gehakt rundvlees met kappertjes, ui, mosterd, eigeel en peterselie

  • Gerookte rib-eye

    12.50

    dungesneden runderrib-eye op een salade met mosterddressing

  • Salade geitenkaasvegetarisch

    9.25

    met gepofte biet, cherry tomaat, walnoten en bietendressing

  • Gebakken champignonsvegetarisch

    7.50

    witte champignons en kastanjechampignons gegratineerd met Gorgonzola

Soepen uit de terrine

  • Mosterdsoepvegetarisch

    5.75

    met gebakken spekjes en bosui

  • Tomatensoepvegetarisch

    5.75

    huisgemaakt tomatensoep met vegan crème fraîche

  • Franse uiensoep

    5.75

    klassieke Franse uiensoep op basis van runderbouillon met een Gruyère crouton

Hollandse kost

  • Stamppot andijvie

    15.75

    geserveerd met walnoten, kaas, spekjes en rookworst

  • Wisselende stamppot

    15.75

    regelmatig wisselende stamppot met passende garnituren

  • Captain's Dinner

    14.75

    kapucijners geserveerd met spekjes, augurk, zilveruitjes en piccalilly

Hoofdgerechten

onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen of frites, warme groenten en salade, tenzij anders vermeld.

  • Sliptongen à la meunière

    31.50

    in roomboter gebakken, zoals het hoort
    meerprijs Picasso – gebakken fruit en gember 4.00

  • Stoofpot van diverse vissoorten

    22.50

    met diverse groenten in een blanke vissaus, geserveerd met puree

  • Zalmfilet

    25.00

    op de huid gebakken, geserveerd met citroen botersaus

  • Steak tartaar

    24.50

    fijn gehakt rundvlees met kappertjes, ui, mosterd, eigeel en peterselie, met frites en salade

  • Holsteiner schnitzel

    19.75

    klassieke varkensschnitzel geserveerd met een spiegelei en kappertjes omwikkeld met ansjovis

  • WEEVA spareribs

    24.75

    huisgemarineerde ribbetjes geserveerd met sausjes, frites en salade

  • Saté spies

    19.75

    gegrilde kophaasspies met pindasaus, atjar, kroepoek, gefruite uitjes, frites en salade

  • WEEVA gehaktbal

    16.25

    geserveerd met jus en Groninger mosterd

  • Gekonfijte eendenbout

    22.50

    op lage temperatuur gegaarde eendenbout, geserveerd met stoofpeer, puree en gevogelte jus

  • Hachee

    19.75

    runderstoofpotje op klassieke wijze bereid met ui, geserveerd met aardappelpuree en rode kool

  • WEEVA Tournedos (ca. 200 gr)

    34.50

    biefstuk van de haas met huisgemaakte jus de veau
    Meerprijs Rossini – gebakken ganzenlever, rode wijnjus met toast en truffel 10.50

  • Gnocchivegetarisch

    18.50

    met spinazie, oesterzwammen en soja-bospaddenstoelensaus geserveerd met salade

  • Linzencurryvegetarisch

    18.50

    licht pikante linzencurry geserveerd met rijst en salade

  • Spies van knolselderijvegetarisch

    18.50

    gegrild en geserveerd met gerookte paddenstoelensaus, atjar, frites en salade

Senioren gerechten

  • Hachee

    17.50

    runderstoofpotje op klassieke wijze bereid met ui, geserveerd met aardappelpuree en rode kool

  • Sliptongen à la meunière

    26.50

    sliptong in roomboter gebakken met puree en wortelen
    meerprijs Picasso – gebakken fruit in gember 3.75

  • Kalfslever

    17.75

    rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui, geserveerd met puree en groente

Garnituur

Nagerechten

  • Sorbet WEEVA

    8.50

    de klassieker; met verse vruchten, siroop, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom

  • Dame blanche

    7.50

    vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

  • Crème brûlée

    7.50

    bereid met vanille

  • Gebakken tiramisu cheesecake

    7.75

    met lange vingers, koffie, Amaretto en mascarpone, geserveerd met slagroom

  • Koffie compleet

    8.75

    koffie of thee naar keuze met diverse zoete lekkernijen

  • Crumblevegetarisch

    7.50

    van peer, suiker en kaneel geserveerd met mangosorbetijs

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?