À la carte

À la carte

Voorgerechten

onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter

  • Rundercarpaccio

    11.50

    dungesneden Simmentaler rund met huisgemaakte pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

  • Lamsham

    9.50

    gerookte lamsham met groene asperges, ei, honing-mosterdmayonaise en kropsla

  • Huisgemarineerde olijvenvegetarisch

    3.75

  • Broodplankjevegetarisch

    6.25

    met huisgemaakte smeersels

  • Garnalencocktail

    14.25

    klassieker van Hollandse garnalen met cocktailsaus

  • Gravad Lax

    10.50

    met gemengde salade, mosterd-dillemayonaise en kappertjes

  • Gebakken camembert vegetarisch

    8.25

    camembert in een krokant jasje, op een salade geserveerd met een chutney van mango

  • Quinoa saladevegetarisch

    7.75

    met gepocheerde peer, rucola en walnoten

  • Empanadavegetarisch

    7.50

    gevuld met een ragout van paddenstoelen, salade met mosterddressing en aioli dip

  • Carpaccio van wortelvegetarisch

    7.00

    dungesneden zoetzure wortel met sinaasappel, krokante schorseneren en sesamdressing

Soepen uit de terrine

  • Courgette soepvegetarisch

    5.75

    licht gebonden

Hollandse kost

  • Stamppot andijvie

    15.75

    met walnoten, kaas, spekjes en rookworst

  • Stamppot boerenkool

    15.75

    geserveerd met spekjes en rookworst

  • Captain's diner

    13.75

    geserveerd met kapucijners spekjes, augurk, zilveruitjes en piccalilly

Hoofdgerechten

onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen of frites, warme groenten en salade, tenzij anders vermeld.

  • Sliptongen à la meunière

    27.50

    in roomboter gebakken, zoals het hoort
    meerprijs Picasso – Gebakken fruit en gember 4.00

  • Heilbotfilet

    23.50

    in de oven gegaard, geserveerd met dille-citroen saus

  • Schnitzel

    18.25

    klassieke varkensschnitzel, geserveerd met een Zigeunersaus

  • WEEVA spareribs

    23.75

    huisgemarineerde ribbetjes, geserveerd met sausjes, frites en salade

  • Saté spies

    17.75

    gegrilde kophaasspies met pindasaus, atjar, kroepoek, gefruite uitjes, frites en salade

  • WEEVA gehaktbal

    16.25

    geserveerd met jus en Groninger mosterd

  • Maishoen

    18.50

    suprême van maishoen op de huid gebakken met dragonjus

  • Lamscurry

    21.50

    licht pikante lamscurry met diverse groenten, koriander, cashewnoten, geserveerd met rijst

  • Ribeye

    26.50

    gegrilde runderribeye met kruidenboter, frites en salade

  • Quichevegetarisch

    17.50

    met prei en feta kaas, geserveerd met rucola, gepofte tomaatjes en tomatenolie

  • Gnocchivegetarisch

    16.50

    met spinazie, oesterzwammen en soja-bospaddenstoelensaus

  • Linzencurryvegetarisch

    17.50

    bereid met diverse groenten en geserveerd met witte rijst

Senioren gerechten

  • Lamscurry

    15.00

    licht pikante lamscurry met diverse groenten, koriander en cashewnoten, geserveerd met rijst

  • Sliptongen à la meunière

    22.50

    sliptong in roomboter gebakken met puree en wortelen
    Meerprijs Picasso – gebakken fruit in gember 4.00

  • Kalfslever

    15.00

    rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui, geserveerd met puree en groente

Garnituur

Nagerechten

  • Sorbet WEEVA

    7.50

    de klassieker; met verse vruchten, siroop, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom

  • Dame blanche

    6.75

    vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

  • Crème brûlée

    6.75

    bereid met vanille

  • Witte chocolade cheesecakevegetarisch

    7.00

    met roodfruit coulis, slagroom en vanille-ijs

  • Koffie compleet

    8.25

    koffie of thee naar keuze met diverse zoete lekkernijen

  • Crème brûléevegetarisch

    6.75

    bereid met sojamelk, kokosmelk en vanille

  • Crumblevegetarisch

    6.75

    van peer, suiker en kaneel geserveerd met mangosorbetijs

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?