onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter
Rundercarpaccio
13.75dungesneden rundvlees met huisgemaakte pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Lamsham
gerookte lamsham met groene asperges, ei, honing-mosterdmayonaise en kropsla
Groninger bloedworst
9.25in de pan gebakken, geserveerd met Granny Smith appel en appelstroop met rozijnen
Huisgemarineerde olijven
Broodplankje
met huisgemaakte smeersels
Garnalencocktail
14.75Hollandse garnalen met klassieke cocktailsaus
Hors d'oeuvre
14.50variatie van verschillende vissoorten
Gebakken camembert
camembert in een krokant jasje, op een salade, geserveerd met een chutney van mango
Voorjaarssalade
gegrilde nectarines, spinazie, zoetzure rode ui, vegan feta, gerookte amandelen en balsamico
Empanada
gevuld met een ragout van paddenstoelen, salade met mosterddressing en aïoli dip
Carpaccio van biet
dungesneden rode biet, zoetzure gele biet, chioggia biet, feta en kerrie mayonaise
Zoete aardappel en courgette soep
bereid met kokosmelk
Kippensoep
5.75kippenbouillon met geplukte kip en vermicelli
Stamppot andijvie
15.75geserveerd met walnoten, kaas, spekjes en rookworst
Captain's Dinner
14.75kapucijners geserveerd met spekjes, augurk, zilveruitjes en piccalilly
onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen of frites, warme groenten en salade, tenzij anders vermeld.
Sliptongen à la meunière
31.50in roomboter gebakken, zoals het hoort
meerprijs Picasso – gebakken fruit en gember 4.00
Roodbaarsfilet
24.50op de huid gebakken, met Antiboise
Vers van de markt
22.50wisselend visgerecht met bijpassende garnituren en saus, toegelicht door de bediening
Zalmfilet
25.00op de huid gebakken, met Hollandaisesaus
WEEVA tournedos (ca. 200 gr)
34.50biefstuk van de haas met huisgemaakte jus de veau
Schnitzel
19.75klassieke varkensschnitzel, geserveerd met een Zigeunersaus
WEEVA spareribs
24.75huisgemarineerde ribbetjes geserveerd met sausjes, frites en salade
Kalfslever
20.25rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui
Saté spies
19.75gegrilde kophaasspies met pindasaus, atjar, kroepoek, gefruite uitjes, frites en salade
WEEVA gehaktbal
16.25geserveerd met jus en Groninger mosterd
Kip rouleau
19.50gevuld met spinazie, pijnboompitten, ricotta en gevogelte jus
Lamscurry
25.50licht pikante lamscurry met diverse groenten, koriander en cashewnoten, geserveerd met rijst
Kalfs rib-eye
26.50gegrilde kalfs rib-eye met kruidenboter, frites en salade
Gekonfijte eendenbout
22.50op lage temperatuur gegaarde eendenbout, geserveerd met stoofpeer, puree en gevogelte jus
Gnocchi
met spinazie, oesterzwammen en soja-bospaddenstoelensaus geserveerd met salade
Linzencurry
licht pikante linzencurry geserveerd met rijst en salade
Vegan á la Bonnr Femme
roerbakschotel van plantaardige proteïne, aardappel, champignons, peen en doperwten
Lamscurry
18.00licht pikante lamscurry met diverse groenten, koriander en cashewnoten, geserveerd met rijst
Sliptongen à la meunière
26.50sliptong in roomboter gebakken met puree en wortelen
meerprijs Picasso – gebakken fruit in gember 3.75
Kalfslever
17.75rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui, geserveerd met puree en groente
Garnituur
4.25kies uw saus of garnituur voor bij uw hoofdgerecht: champignonroomsaus, groene pepersaus of gebakken ui, spek en champignons
Poffert
7.50Groninger warme cake uit de pofferttrommel met vanillesaus, vanille-ijs en slagroom
Sorbet WEEVA
8.50de klassieker; met verse vruchten, siroop, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom
Dame blanche
7.50vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
Kaasplankje
13.50selectie van kazen, geserveerd met toast, vijgenbrood en boter
Crème brûlée
7.50bereid met vanille
Carrot cake
met walnoot en chocolade sorbetijs
Koffie compleet
8.75koffie of thee naar keuze met diverse zoete lekkernijen
Rabarber
7.50compote van rabarber met romige hangop en bosvruchten
Crumble
van peer, suiker en kaneel geserveerd met mangosorbetijs