À la carte

À la carte

Daghap

  • wisselend per dag

    16.50

    Kijk op onze homepage of vraag ernaar bij de bediening

Voorgerechten

onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter

  • Rundercarpaccio

    13.75

    dungesneden rund met huisgemaakte pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

  • Groninger bloedworst

    9.50

    in de pan gebakken, geserveerd met Granny Smith appel, rozijnen en stroop

  • Huisgemarineerde olijven vegetarisch

    4.75

    in heerlijke olie met rode peper, basilicum en knoflook

  • Broodplankjevegetarisch

    7.25

    met huisgemaakte smeersels

  • Garnalencocktail

    17.50

    Hollandse garnalen met klassieke cocktailsaus

  • Vitello tonato

    11.50

    dungesneden kalfsvlees met tonijnsaus, kappertjes, rode ui en bieslook

  • Salade Niçoise

    9.25

    salade met tonijn, sperziebonen, ei, cherrytomaten en rode ui

  • Zalmduo

    14.50

    tartaar en mousse van gerookte zalm met radijs, doperwtcrème, tuinkers en een krokantje

  • Ceviche van venkelvegetarisch

    9.25

    bereid met limoen, mosterd, geroosterde ananas, portsiroop en paddenstoelen

  • Escargots

    12.50

    6 stuks gebandeerde wijngaard slakken met kruidenboter gegratineerd in de oven

Soepen uit de terrine

  • Mosterdsoepvegetarisch

    6.50

    romige soep van Groninger Marne mosterd en droge worst

  • Tomatensoepvegetarisch

    6.50

    bereid met basilicum en geserveerd met vegan basilicumcrème

Maaltijdsalades

  • Carpacciosalade

    16.50

    gemengde salade met dungesneden rund, huisgemaakte pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

  • Salade met gerookte kip

    16.00

    met Little gem, rode ui, Parmezaanse kaas, croutons, ei en yoghurtdressing

Hollandse kost

  • Stamppot andijvie

    16.75

    geserveerd met walnoten, kaas, spekjes en rookworst

  • Captain's Dinner

    16.75

    kapucijners geserveerd met spekjes, augurk, zilveruitjes en piccalilly

Hoofdgerechten

onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen met spekjes en ui of frites, warme groenten en salade, tenzij anders vermeld.

  • Vers van de markt

    24.50

    wisselend visgerecht met bijpassende garnituren en saus, toegelicht door de bediening

  • Zalmfilet

    27.50

    op de huid gebakken, met een antiboise van tomaat, kappertjes, sjalot, augurk, olijf en dragon

  • Schnitzel

    22.75

    klassieke varkensschnitzel, keuze uit pepersaus, Hongaarse paprikasaus of champignonroomsaus

  • WEEVA spareribs

    27.25

    huisgemarineerde ribbetjes geserveerd met sausjes, frites en salade

  • Kalfslever

    24.25

    rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui

  • Saté spies

    22.75

    gegrilde kophaasspies met pindasaus, atjar, kroepoek, gefruite uitjes, frites en salade

  • WEEVA gehaktbal

    16.75

    geserveerd met huisgemaakte jus en Groninger mosterd

  • Entrecote

    31.50

    gebakken entrecote met kruidenboter, frites en salade

  • Kipcurry

    22.50

    licht pittige Noord-Afrikaanse curry, geserveerd met parelcouscous

  • Linguini pasta pestovegetarisch

    19.50

    geserveerd in een zongedroogde tomatensaus met spinazie en pijnboompitten

  • Linzencurryvegetarisch

    19.00

    licht pittige curry met linzen, diverse groenten en kokosmelk, geserveerd met parelcouscous

Senioren gerechten

  • Twee sliptongen à la meunière

    28.25

    sliptong in boter gebakken met aardappelpuree en wortelen
    Meerprijs Picasso – gebakken fruit in gember 5.00

  • Kalfslever

    19.75

    rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui, geserveerd met aardappelpuree en groente

  • Kipcurry

    18.50

    licht pittige Noord-Afrikaanse curry geserveerd met parelcouscous

Garnituur

Nagerechten

  • Sorbet WEEVAvegetarisch

    8.50

    de klassieker; verse vruchten, siroop, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom

  • Dame blanchevegetarisch

    7.50

    vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

  • Crème brûlée

    7.50

    bereid met vanille

  • Cheesecake

    7.50

    waarop een panna cotta van kokos/kardemon met passievruchtsorbetijs en slagroom

  • Coupe Mont Blanc

    7.50

    vanille-ijs met slagroom en advocaat

  • Eton mess

    7.75

    aardbeien met mascarponeroom, vanille-ijs, siroop en meringues

  • Hangop

    7.50

    met watermeloen, pistachenoten en honing

  • Ananas crumblevegetarisch

    7.50

    koud geserveerde, gepocheerde ananas met kokos crumble en passievruchtsorbetijs

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?