Medewerker bediening

Topper bediening WEEVA
Ben jij een enthousiaste/hardwerkende collega voor in de bediening die energie krijgt van een organisatie die volop in beweging is? Houd je ervan om hard te werken en wil jij onderdeel worden van een leuk, divers team? Dan zoeken wij jou!

Bij de Martini Hotel Group draait het allemaal om lekker eten, gezellig drinken en fijn slapen, oftewel de complete customer experience! Met meer dan 100 medewerkers zijn wij met zijn allen dagelijks bezig om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Dit maken wij mogelijk via ouderwetse gastvrijheid op al onze unieke locaties verspreid over Groningen en Zuidlaren.

WEEVA
WEEVA is al ruim 150 jaar een begrip in stad en ommeland. Dagelijks serveren wij heerlijke gerechten aan onze gasten en willen wij een optimale service/gastbeleving leveren. Het restaurant is 7 dagen per week vanaf 17:00 uur geopend. Ook verzorgen wij unieke partijen/evenementen voor gasten en groepen die wat te vieren hebben of een bijzondere aangelegenheid hebben. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een bruiloft of jubileum en alles wat de gast verder te wensen heeft. Door dit alles is geen dag hetzelfde bij WEEVA!

Wat zoeken wij
Wij zoeken een collega voor in de bediening die parttime beschikbaar is op oproepbasis, zowel doordeweeks als in de weekenden en in de avonduren. Niet beschikbaar voor een volledige dienst, maar kun je wel een aantal uurtjes werken? Dan ben je ook van harte welkom!

De functie
Als medewerker bediening ben jij het gezicht van WEEVA. Samen met jouw collega’s doen jullie er alles aan om de verwachtingen van gast te voldoen en waar mogelijk te overtreffen. Heeft de gast een vraag over welke wijn het beste bij een maaltijd past? Dan sta jij klaar om hierin te adviseren. Verder sta je voor de gasten klaar om de bestellingen op te nemen en uit te serveren. Dit alles met de gastvrijheid die de gasten van ons mogen verwachten. 

Wat verwachten wij van jou?
Bij WEEVA staat gastbeleving en vakmanschap centraal. Om dit uit te kunnen stralen vragen wij minimaal 1 à 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Onze gasten komen vanuit alle hoeken van de wereld, daarom vinden wij het belangrijk dat je zowel de Nederlandse- als Engelse taal goed beheerst. Duits spreken is een pré. Verder vinden wij het belangrijk dat je voldoet aan de volgende eisen:

  • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar om ook in het weekend en op feestdagen te werken
  • Je hebt probleemoplossend vermogen
  • Je werkt graag in teamverband

Wat hebben wij jou te bieden?
Uiteraard mag je ook iets van ons verwachten, want goed werkgeverschap vinden wij belangrijk. Wij bieden jou een leuke en afwisselende baan in een dynamisch- en groeiende organisatie. Hierbij krijg je een salaris conform de Horeca CAO afhankelijk van jouw ervaring en ontvang je 15% personeelskorting in onze restaurants, hotels en hostel. 

Behoefte aan meer informatie?
Stel je vraag via pz@martinihotelgroup.nl en wij voorzien je graag van een antwoord. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je gelijk solliciteren? Stuur dan jou CV + motivatiebrief op naar pz@martinihotelgroup.nl o.v.v. Medewerker Bediening Oproepbasis WEEVA.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren?

Solliciteren?