KERSTMENU

KERSTMENU

U kiest minimaal 3 gangen
uit het onderstaande kerstmenu waarvan in ieder geval het hoofdgerecht

Voorgerechten

  • Trio van wild

    13.50

    wildbitterbal, rilette van eend en gerookte eendenborst met een compote van cranberry

  • Carpaccio van hert

    13.50

    dungesneden hertenfilet met truffelvinaigrette, pompoen en bundelzwammen

  • Gravad lax

    13.50

    gemarineerde zalmfilet met dille en mosterd, zoetzure komkommer en mierikswortelcrème

  • Salade met blauwschimmelkaas vegetarisch

    11.50

    salade met gepocheerde peer, geroosterde noten en een blauwschimmel dressing

Soepen

  • Ossenstaartbouillon

    €6.50

    krachtige heldere bouillon met Madeira en fijne kruiden

  • Geroosterde pompoensoepvegetarisch

    €6.50

    met appel, ui, chili en rozemarijn

Tussengerechten

  • Coquilles St. Jacques

    19.50

    gebakken coquilles geserveerd op een venkelpuree met een blanke botersaus

  • Wildzwijn procureur

    16.50

    langzaam gegaard, geserveerd op een stamppot van spruitjes met eigen jus

Hoofdgerechten

  • Hele tarbot à la meunière

    34.50

    in roomboter gebakken zoals het hoort

  • Hazenpeper

    27.50

    stoofpot van haas op klassieke wijze bereid

  • Gekonfijte eendenbout

    27.50

    langzaam gegaard, geserveerd met sinaasappelsaus

  • Runder rib-eye

    32.50

    geserveerd met een truffeljus

  • Vegetarische strudelvegetarisch

    24.50

    met een vulling van pastinaak en paddenstoelen met een groene kruidenolie

Dessert

  • Grand dessert

    9.50

    combinatie van zoete verleidingen, feestelijk gepresenteerd

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?