Trio van wild
13.50wildbitterbal, rilette van eend en gerookte eendenborst met een compote van cranberry
Carpaccio van hert
13.50dungesneden hertenfilet met truffelvinaigrette, pompoen en bundelzwammen
Gravad lax
13.50gemarineerde zalmfilet met dille en mosterd, zoetzure komkommer en mierikswortelcrème
Salade met blauwschimmelkaas
salade met gepocheerde peer, geroosterde noten en een blauwschimmel dressing
Ossenstaartbouillon
€6.50krachtige heldere bouillon met Madeira en fijne kruiden
Geroosterde pompoensoep
met appel, ui, chili en rozemarijn
Coquilles St. Jacques
19.50gebakken coquilles geserveerd op een venkelpuree met een blanke botersaus
Wildzwijn procureur
16.50langzaam gegaard, geserveerd op een stamppot van spruitjes met eigen jus
Pasteitje
gevuld met een knolselderijragout met zwarte truffel tapenade en bieslook
Spoom
8.50een verfrissende pauzedrank bereid met Crémant de Bourgogne,
meringueschuim en sorbet
Hele tarbot à la meunière
34.50in roomboter gebakken zoals het hoort
Hazenpeper
27.50stoofpot van haas op klassieke wijze bereid
Gekonfijte eendenbout
27.50langzaam gegaard, geserveerd met sinaasappelsaus
Runder rib-eye
32.50geserveerd met een truffeljus
Vegetarische strudel
met een vulling van pastinaak en paddenstoelen met een groene kruidenolie
Kaasplateau
13.50selectie van diverse internationale kazen geserveerd met kletzenbrood en noten
Grand dessert
9.50combinatie van zoete verleidingen, feestelijk gepresenteerd