11.50
Trio van wild
wildbitterbal, rilette van eend en wildzwijn coppa met een compote van cranberry
Carpaccio van hert
dungesneden hertenfilet met truffelvinaigrette, pompoen en bundelzwammen
Gravad lax
gemarineerde zalmfilet met dille en mosterd, zoetzure komkommer en mierikswortelcrème
Salade met Gorgonzola
salade met gepocheerde peer, geroosterde noten en een gorgonzoladressing
6.00
Ossenstaartbouillon
krachtige heldere bouillon met Madeira en fijne kruiden
Soep van gepofte knoflook
romige soep van gepofte knoflook met truffelcroutons
16.50
Coquilles St. Jacques
gebakken coquilles geserveerd op een venkelpuree met een blanke botersaus
Wildzwijn sukade
gestoofd en geserveerd op een spruitjes stamppot met eigen jus
Pasteitje
gevuld met een bospaddenstoelenragout
Spoom
7.90een heerlijke pauzedrank
26.50
Hele tarbot à la meunière
in roomboter gebakken zoals het hoort (meerprijs 5.50)
Hazenpeper
stoofpot van haas op klassieke wijze bereid
Eendenborstfilet
met sinaasappelsaus en een puree van zoete aardappel
Bavette van rund ‘Rossini’
Rosé gebraden flanksteak met gebakken ganzenlever en madeira-jus (meerprijs 8.50)
Tarte tatin van rode ui
met hüttenkäse en tomatensalsa
9.00
Kaasplateau
12.50selectie van diverse kazen
Grand dessert
combinatie van zoete verleidingen, feestelijk gepresenteerd