À la carte

À la carte

Voorgerechten

onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter

  • Rundercarpaccio

    11.50

    dungesneden rundvlees met huisgemaakte pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

  • Huisgemarineerde olijven vegetarisch

    3.75

  • Broodplankjevegetarisch

    6.25

    met huisgemaakte smeersels

  • Garnalencocktail

    14.75

    Hollandse garnalen met klassieke cocktailsaus

  • Gerookte zalm

    10.75

    ingelegd in rode bietensap met dille en citroencrème

  • Hors d’oeuvre

    12.50

    variatie van verschillende vissoorten

  • Meloen met ham

    8.25

    dungesneden rauwe ham met meloen en balsamico stroop

  • Bietencarpaccio vegetarisch

    8.00

    gemarineerd in zoetzuur met boerenhangop en walnoten

  • Zomerse salade vegetarisch

    8.50

    watermeloen, munt, pistache noten, feta en yoghurtmayonaise, eventueel met gerookte kip

  • Parel couscous salade vegetarisch

    7.75

    met komkommer, tomaat, pijnboompitten, zoetzure rode ui en tomatenolie

Maaltijdsalade

  • Gerookte zalm

    13.00

    bietjes, rode ui, kappertjes, gekookt ei

  • Carpaccio

    14.00

    dungesneden runderlende met pesto, Parmezaanse kaas, rucola en geroosterde pijnboompitten

  • Zomersalade vegetarisch

    12.50

    meloen, munt, fetakaas, pistache noten en yoghurtmayonaise, eventueel met gerookte kip

Soepen uit de terrine

  • Mosterdsoep vegetarisch

    5.75

    met bosui en Groninger worst

  • Courgette soepvegetarisch

    5.75

    licht gebonden

Hollandse kost

  • Stamppot andijvie

    15.75

    geserveerd met walnoten, kaas, spekjes en rookworst

  • Captain's Dinner

    13.75

    kapucijners geserveerd met spekjes, augurk, zilveruitjes en piccalilly

Hoofdgerechten

onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen of frites, warme groenten en salade, tenzij anders vermeld.

  • Sliptongen à la meunière

    28.50

    in roomboter gebakken, zoals het hoort
    meerprijs Picasso – gebakken fruit en gember 4.00

  • Snoekbaarsfilet

    22.50

    op de huid gebakken, geserveerd met antiboise

  • Holsteiner schnitzel

    19.25

    klassieke varkensschnitzel, geserveerd met gebakken spiegelei

  • Rundersukade

    18.75

    langzaam gegaard in eigen jus geserveerd met aardappelpuree

  • WEEVA spareribs

    23.75

    huisgemarineerde ribbetjes geserveerd met sausjes, frites en salade

  • Saté spies

    19.25

    gegrilde kophaasspies met pindasaus, atjar, kroepoek, gefruite uitjes, frites en salade

  • WEEVA gehaktbal

    16.25

    geserveerd met jus en Groninger mosterd

  • Boerderij hoen

    19.50

    gevulde rouleau van kip met spinazie, gedroogde tomaat, ricotta en pijnboompitten

  • Gnocchi vegetarisch

    17.50

    met spinazie, oesterzwammen en soja-bospaddenstoelensaus

  • Caponata vegetarisch

    17.50

    groentestoofschotel met o.a aubergine, tomaat, paprika, olijven en kappertjes

  • Kaasfondue vegetarisch

    21.50

    klassieker met diverse geroosterde groenten en stokbrood

Senioren gerechten

  • Sliptongen à la meunière

    23.50

    sliptong in roomboter gebakken met puree en wortelen
    meerprijs Picasso – gebakken fruit in gember 4.00

  • Kalfslever

    16.50

    rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui, geserveerd met puree en groente

Garnituur

Nagerechten

  • Sorbet WEEVA

    7.75

    de klassieker; met verse vruchten, siroop, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom

  • Crème brûlée

    7.00

    bereid met vanille

  • Dame blanche

    7.00

    vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

  • Hangop

    7.00

    romige uitgelekte yoghurt met watermeloen, honing en pecannoten

  • Eton mess vegetarisch

    7.25

    aardbeien met room en meringues

  • Koffie compleet

    8.25

    koffie of thee naar keuze met diverse zoete lekkernijen

  • Crumble vegetarisch

    7.00

    van peer, suiker en kaneel geserveerd met mangosorbetijs

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?