Dagelijks wisselend
16.50Vraag ernaar bij de bediening
onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter
Rundercarpaccio
13.75dungesneden rund met huisgemaakte pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Groninger bloedworst
9.50in de pan gebakken, geserveerd met Granny Smith appel, rozijnen en stroop
Huisgemarineerde olijven
4.75Broodplankje
7.25met huisgemaakte smeersels
Garnalencocktail
16.50Hollandse garnalen met klassieke cocktailsaus
Zalmrolletjes
13.50gerookte zalm gevuld met een kruiden roomkaas, met gepofte cherry tomaten en zoetzure komkommer
Buikspek
9.50langzaam gegaard en krokant gebakken op een crème van wortel, met zoetzure paarse wortel en bospeen
Mille-Feuille
8.75laagjes filodeeg gevuld met een mousse van paddenstoelen en gebakken paddenstoelen
Camembert
9.25krokant gebakken, geserveerd met een mangodressing, pecan noten en gepofte cherry tomaten
Mosterdsoep
6.25romige soep van Groninger Marne mosterd en droge worst
Tomatensoep
6.25bereid met basilicum en geserveerd met vegan crème fraîche
Stamppot andijvie
16.75geserveerd met walnoten, kaas, spekjes en rookworst
Captain's Dinner
16.75kapucijners geserveerd met spekjes, augurk, zilveruitjes en piccalilly
onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen met spekjes en ui of frites, warme groenten en salade, tenzij anders vermeld.
Drie sliptongen à la meunière
33.00in roomboter gebakken, zoals het hoort
Meerprijs Picasso – gebakken fruit en gember 5.00
Vers van de markt
24.50wisselend visgerecht met bijpassende garnituren en saus, toegelicht door de bediening
Zalmfilet
27.50op de huid gebakken, met bearnaisesaus
WEEVA tournedos (ca. 200 gr)
34.50biefstuk van de haas met huisgemaakte jus de veau
Schnitzel
21.75klassieke varkensschnitzel, keuze uit pepersaus of champignonroomsaus
WEEVA spareribs
26.25huisgemarineerde ribbetjes geserveerd met sausjes, frites en salade
Kalfslever
23.50rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui
Saté spies
21.75gegrilde kophaasspies met pindasaus, atjar, kroepoek, gefruite uitjes, frites en salade
WEEVA gehaktbal
16.75geserveerd met jus en Groninger mosterd
Parelhoen
25.50op de huid gebakken suprême, geserveerd met gevogelte jus
Gebakken diamanthaas
27.50mals rundvlees gebakken naar wens, geserveerd met kruidenboter, frites en salade
Lamscurry
23.50licht pikante lamscurry met diverse groenten, koriander en cashewnoten, geserveerd met rijst
Gekonfijte eendenbout
25.50langzaam gegaarde eendenbout, geserveerd met gevogelte jus
Gnocchi
19.75geserveerd in een paddenstoelensaus met spinazie en zongedroogde tomaat
Vegan butter chicken
19.75curry van vegan kipstukjes en diverse groenten, geserveerd met kruidige rijst
Twee sliptongen à la meunière
27.75sliptong in boter gebakken met aardappelpuree en wortelen
Meerprijs Picasso – gebakken fruit in gember 5.00
Kalfslever
19.25rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui, geserveerd met aardappelpuree en groente
Lamscurry
19.25licht pikante lamscurry met diverse groenten, koriander en cashewnoten, geserveerd met rijst
Garnituur
4.25kies uw saus of garnituur voor bij uw hoofdgerecht: champignonroomsaus, pepersaus of gebakken ui, spek en champignons
Poffert
7.50Groninger warme cake uit de pofferttrommel, met vanillesaus, vanille-ijs en slagroom
Sorbet WEEVA
8.50de klassieker; verse vruchten, siroop, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom
Dame blanche
7.50vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
Kaasplankje
13.50selectie van kazen, geserveerd met toast, vijgenbrood en boter
Crème brûlée
7.50bereid met vanille
Cheesecake
7.50waarop een panna cotta van rabarber, met vanille ijs en slagroom
Coupe Mont Blanc
7.50vanille-ijs met slagroom en advocaat
Rabarber crumble
7.50lauw-warm geserveerd met een sorbet van aardbeien
Koffie compleet
9.25koffie of thee naar keuze met diverse zoete lekkernijen