wisselend per dag
16.50Kijk op onze homepage of vraag ernaar bij de bediening
onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter
Rundercarpaccio
13.75dungesneden rund met huisgemaakte pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Groninger bloedworst
9.50in de pan gebakken, geserveerd met Granny Smith appel, rozijnen en stroop
Huisgemarineerde olijven
in heerlijke olie met rode peper, basilicum en knoflook
Broodplankje
met huisgemaakte smeersels
Garnalencocktail
17.50Hollandse garnalen met klassieke cocktailsaus
Gravad lax
13.25gemarineerde zalm met een kruidencrème, met gepofte cherrytomaten en zoetzure komkommer
Buikspek
9.50Langzaam gegaard en krokant gebakken op een crème van wortel, met zoetzure paarse wortel en bospeen
Mille-Feuille
laagjes filodeeg gevuld met een mousse van duxelles en gebakken paddenstoelen
D’époisses
een muffin bereid met Franse Epoisses-kaas en amandel, geserveerd op een frisse venkelsalade
Escargots
12.506 stuks gebandeerde wijngaard slakken met kruidenboter gegratineerd in de oven
Mosterdsoep
romige soep van Groninger Marne mosterd en droge worst
Pot-au-feu
6.50heldere bouillon van rund en kalf met prei, aardappel, wortel en bleekselderij
Stamppot andijvie
16.75geserveerd met walnoten, kaas, spekjes en rookworst
Captain's Dinner
16.75kapucijners geserveerd met spekjes, augurk, zilveruitjes en piccalilly
onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen met spekjes en ui of frites, warme groenten en salade, tenzij anders vermeld.
Drie sliptongen à la meunière
34.00in roomboter gebakken, zoals het hoort
Meerprijs Picasso – gebakken fruit en gember 5.00
Vers van de markt
24.50wisselend visgerecht met bijpassende garnituren en saus, toegelicht door de bediening
Zalmfilet
27.50op de huid gebakken, met een citrus beurre-blanc
WEEVA tournedos (ca. 200 gr)
35.50biefstuk van de haas met huisgemaakte jus de veau
Schnitzel
22.75klassieke varkensschnitzel, met keuze uit pepersaus of champignonroomsaus
WEEVA spareribs
27.25huisgemarineerde ribbetjes geserveerd met sausjes, frites en salade
Kalfslever
24.25rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui
Saté spies
22.75gegrilde kophaasspies met pindasaus, atjar, kroepoek, gefruite uitjes, frites en salade
WEEVA gehaktbal
16.75geserveerd met huisgemaakte jus en Groninger mosterd
Gebakken diamanthaas
27.50mals rundvlees gebakken naar wens, geserveerd met kruidenboter, frites en salade
Lamscurry
24.50licht pikante lamscurry met diverse groenten, koriander en cashewnoten, geserveerd met rijst
Gekonfijte eendenbout
27.50langzaam gegaarde eendenbout met gevogelte jus
Gnocchi
19.75geserveerd in een zongedroogde tomatensaus met spinazie en pijnboompitten
Steak van knolselderij
geserveerd op een truffeltoast en faux gras, geserveerd met friet en salade
Vegan butter chicken
curry van vegan kipstukjes en diverse groenten, geserveerd met kruidige rijst
Twee sliptongen à la meunière
28.25sliptong in boter gebakken met aardappelpuree en wortelen
Meerprijs Picasso – gebakken fruit in gember 5.00
Kalfslever
19.75rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui, geserveerd met aardappelpuree en groente
Lamscurry
19.25licht pikante lamscurry met diverse groenten, koriander en cashewnoten, geserveerd met rijst
Garnituur
4.25kies uw saus of garnituur voor bij uw hoofdgerecht: champignonroomsaus, pepersaus of gebakken ui, spek en champignons
Poffert
Groninger warme cake uit de pofferttrommel, met vanillesaus, vanille-ijs en slagroom
Sorbet WEEVA
de klassieker; verse vruchten, siroop, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom
Dame blanche
vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
Kaasplankje
13.50selectie van kazen, geserveerd met toast, vijgenbrood en boter
Crème brûlée
7.50bereid met vanille
Crêpe suzette
7.50lauw warme flensjes met een grand marnier-sinaasappel saus, sinaasappel partjes en vanille ijs
Cheesecake
7.50waarop een panna cotta van rabarber, gekonfijte rabarber, aardbeisorbet ijs
Coupe Mont Blanc
7.50vanille-ijs met slagroom en advocaat
Crème brûlée
bereid met tonkabonen
Koffie compleet
koffie of thee naar keuze met diverse zoete lekkernijen