À la carte

À la carte

Daghap

  • wisselend per dag

    16.50

    Kijk op onze homepage of vraag ernaar bij de bediening

Voorgerechten

onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter

  • Rundercarpaccio

    13.75

    dungesneden rund met huisgemaakte pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

  • Groninger bloedworst

    9.50

    in de pan gebakken, geserveerd met Granny Smith appel, rozijnen en stroop

  • Huisgemarineerde olijven vegetarisch

    4.75

    in heerlijke olie met rode peper, basilicum en knoflook

  • Broodplankjevegetarisch

    7.25

    met huisgemaakte smeersels

  • Garnalencocktail

    17.50

    Hollandse garnalen met klassieke cocktailsaus

  • Buikspek

    9.50

    Langzaam gegaard en krokant gebakken op een crème van wortel, met zoetzure paarse wortel en bospeen

  • D’époissesvegetarisch

    9.25

    een muffin bereid met Franse Epoisses-kaas en amandel, geserveerd op een frisse venkelsalade

  • Escargots

    12.50

    6 stuks gebandeerde wijngaard slakken met kruidenboter gegratineerd in de oven

Soepen uit de terrine

  • Mosterdsoepvegetarisch

    6.50

    romige soep van Groninger Marne mosterd en droge worst

  • Pot-au-feu

    6.50

    heldere bouillon van rund en kalf met prei, aardappel, wortel en bleekselderij

Hollandse kost

  • Stamppot andijvie

    16.75

    geserveerd met walnoten, kaas, spekjes en rookworst

  • Captain's Dinner

    16.75

    kapucijners geserveerd met spekjes, augurk, zilveruitjes en piccalilly

Hoofdgerechten

onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen met spekjes en ui of frites, warme groenten en salade, tenzij anders vermeld.

  • Vers van de markt

    24.50

    wisselend visgerecht met bijpassende garnituren en saus, toegelicht door de bediening

  • Zalmfilet

    27.50

    op de huid gebakken, met een citrus beurre-blanc

  • Schnitzel

    22.75

    klassieke varkensschnitzel, met keuze uit pepersaus of champignonroomsaus

  • WEEVA spareribs

    27.25

    huisgemarineerde ribbetjes geserveerd met sausjes, frites en salade

  • Kalfslever

    24.25

    rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui

  • Saté spies

    22.75

    gegrilde kophaasspies met pindasaus, atjar, kroepoek, gefruite uitjes, frites en salade

  • WEEVA gehaktbal

    16.75

    geserveerd met huisgemaakte jus en Groninger mosterd

  • Gebakken diamanthaas

    27.50

    mals rundvlees gebakken naar wens, geserveerd met kruidenboter, frites en salade

  • Lamscurry

    24.50

    licht pikante lamscurry met diverse groenten, koriander en cashewnoten, geserveerd met rijst

  • Gnocchi

    19.75

    geserveerd in een zongedroogde tomatensaus met spinazie en pijnboompitten

  • Vegan butter chickenvegetarisch

    19.75

    curry van vegan kipstukjes en diverse groenten, geserveerd met kruidige rijst

Senioren gerechten

  • Twee sliptongen à la meunière

    28.25

    sliptong in boter gebakken met aardappelpuree en wortelen
    Meerprijs Picasso – gebakken fruit in gember 5.00

  • Kalfslever

    19.75

    rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui, geserveerd met aardappelpuree en groente

  • Lamscurry

    19.25

    licht pikante lamscurry met diverse groenten, koriander en cashewnoten, geserveerd met rijst

Garnituur

Nagerechten

  • Sorbet WEEVAvegetarisch

    8.50

    de klassieker; verse vruchten, siroop, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom

  • Dame blanchevegetarisch

    7.50

    vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

  • Crème brûlée

    7.50

    bereid met vanille

  • Crêpe suzette

    7.50

    lauw warme flensjes met een grand marnier-sinaasappel saus, sinaasappel partjes en vanille ijs

  • Cheesecake

    7.50

    waarop een panna cotta van rabarber, gekonfijte rabarber, aardbeisorbet ijs

  • Coupe Mont Blanc

    7.50

    vanille-ijs met slagroom en advocaat

  • Crème brûlée vegetarisch

    7.50

    bereid met tonkabonen

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?