À la carte

À la carte

Daghap

  • Dagelijks wisselend

    16.50

    Vraag ernaar bij de bediening

Voorgerechten

onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter

  • Rundercarpaccio

    13.75

    dungesneden rund met huisgemaakte pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

  • Groninger bloedworst

    9.50

    in de pan gebakken, geserveerd met Granny Smith appel, rozijnen en stroop

  • Huisgemarineerde olijven vegetarisch

    4.75

  • Broodplankjevegetarisch

    7.25

    met huisgemaakte smeersels

  • Garnalencocktail

    16.50

    Hollandse garnalen met klassieke cocktailsaus

  • Zalmrolletjes

    13.50

    gerookte zalm gevuld met een kruiden roomkaas, met gepofte cherry tomaten en zoetzure komkommer

  • Buikspek

    9.50

    langzaam gegaard en krokant gebakken op een crème van wortel, met zoetzure paarse wortel en bospeen

  • Camembertvegetarisch

    9.25

    krokant gebakken, geserveerd met een mangodressing, pecan noten en gepofte cherry tomaten

Soepen uit de terrine

  • Mosterdsoepvegetarisch

    6.25

    romige soep van Groninger Marne mosterd en droge worst

  • Tomatensoepvegetarisch

    6.25

    bereid met basilicum en geserveerd met vegan crème fraîche

Hollandse kost

  • Stamppot andijvie

    16.75

    geserveerd met walnoten, kaas, spekjes en rookworst

  • Captain's Dinner

    16.75

    kapucijners geserveerd met spekjes, augurk, zilveruitjes en piccalilly

Hoofdgerechten

onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen met spekjes en ui of frites, warme groenten en salade, tenzij anders vermeld.

  • Vers van de markt

    24.50

    wisselend visgerecht met bijpassende garnituren en saus, toegelicht door de bediening

  • Zalmfilet

    27.50

    op de huid gebakken, met bearnaisesaus

  • Schnitzel

    21.75

    klassieke varkensschnitzel, keuze uit pepersaus of champignonroomsaus

  • WEEVA spareribs

    26.25

    huisgemarineerde ribbetjes geserveerd met sausjes, frites en salade

  • Kalfslever

    23.50

    rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui

  • Saté spies

    21.75

    gegrilde kophaasspies met pindasaus, atjar, kroepoek, gefruite uitjes, frites en salade

  • WEEVA gehaktbal

    16.75

    geserveerd met jus en Groninger mosterd

  • Gebakken diamanthaas

    27.50

    mals rundvlees gebakken naar wens, geserveerd met kruidenboter, frites en salade

  • Gekonfijte eendenbout

    25.50

    langzaam gegaarde eendenbout, geserveerd met gevogelte jus

  • Gnocchivegetarisch

    19.75

    geserveerd in een paddenstoelensaus met spinazie en zongedroogde tomaat

Senioren gerechten

  • Twee sliptongen à la meunière

    27.75

    sliptong in boter gebakken met aardappelpuree en wortelen
    Meerprijs Picasso – gebakken fruit in gember 5.00

  • Kalfslever

    19.25

    rosé gebraden met uitgebakken spekjes en ui, geserveerd met aardappelpuree en groente

  • Lamscurryvegetarisch

    19.25

    licht pikante lamscurry met diverse groenten, koriander en cashewnoten, geserveerd met rijst

Garnituur

Nagerechten

  • Poffert

    7.50

    Groninger warme cake uit de pofferttrommel, met vanillesaus, vanille-ijs en slagroom

  • Sorbet WEEVAvegetarisch

    8.50

    de klassieker; verse vruchten, siroop, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom

  • Dame blanchevegetarisch

    7.50

    vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

  • Kaasplankje

    13.50

    selectie van kazen, geserveerd met toast, vijgenbrood en boter

  • Crème brûléevegetarisch

    7.50

    bereid met vanille

  • Coupe Mont Blancvegetarisch

    7.50

    vanille-ijs met slagroom en advocaat

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?