Heerlijk genieten van de lekkerste gerechten op onze wildkaart! Eend, wildzwijn of liever hert? WEEVA’s wildkaart is voor allen:
VOORGERECHTEN
Canard fumé
Dungesneden gerookte eendenborst filet met port siroop en cranberry compote 9
Plateau de sauvages
Combinatie van wildzwijn coppa, wildbitterbal en paté 9.75
Soupe à la citrouille (v)
Romige pompoensoep met bosui en pompoenpitten 5.50
HOOFDGERECHTEN
Ragoût de lièvre
Hazenpeper – Stoofpot van haas op klassieke wijze bereid 19.50
Steak de cerf
Hertenbiefstuk met puree, kastanjes en jus van rode wijn 24.50
Cou de sanglier cuit
Wildzwijn sukade met gestoofde zuurkool en eigen jus 18.50
NAGERECHT
Gâteau au chocolat
Chocoladetaart met walnotenijs en een coulis van cranberries 6.70
Domaine Garric, Minervois
Speciaal voor bij de wildgerechten hebben wij een heerlijke wijn geselecteerd afkomstig uit de Languedoc in het zuiden van Frankrijk. De wijn is gemaakt van de Syrah en Grenache druif en kent een dieprode kleur en een krachtige afdronk.
glas 4.50 | fles 23.50